Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ερωτησεις & Απαντησεις για τα Tribal Τατουαζ

Ερωτηση:
Ψάχνω για κάποια καλιτεχνικα tribal τατουαζ που να έχουν κάποιο νόημα. Έχω ήδη ενα τατουάζ στο χέρι μου και αναζητώ ένα δεύτερο τατουάζ, ωστόσο θα ήθελα αυτό να έχει κάποιο νόημα, να σημαινει κατι "ψαγμενο"

Απαντηση:
Η Tribal τέχνη είναι η διακεκριμένη με μαύρο τατουάζ που μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις. Αν αναφέρεστε στη φυλή, όπως στην ινδική - πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα. Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε ότι η μελάνη όπως το παλιό ρητό "Η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή». Αυτό που μπορεί για κάποιον αλλον να σημαινει κατι για σενα μπορει να ειναι τιποτα. Όλα τα καταστήματα έχουν τατουάζ "flash" και "tribal" σχέδια. Αν ζείτε κοντά σε ένα κατάστημα μπορειτε να ζητήσετε να δειτε ολη την συλογη τους. Μπορείτε να βρείτε κάτι εκεί που δεν θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς αυτο.

Ερωτηση:
Χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες για tribal tatoos. Περιέργως πως, ζω σε ένα νησί που παρουσιάζουν tribal τατουαζ, υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία σχετικά με τα tribal tatoos. Μήπως τυχαίνει να έχουν κάποια ή οποιαδήποτε ιδέα πού μπορώ να λαβω κάποιες πληροφορίες;

Απαντηση:
Τα Tribals δεν απαραίτητα κάτι που αναφαιρετε σε μια φυλή ή πολιτισμό. Το όνομα δόθηκε για να καθορίσει βαριά, μαύρα μελανια από χρωματιστα μελανια. Τα περισσότερα καταστήματα τατουάζ φέρουν σήμα του flash που είναι γεμάτη με διάφορες φυλετικές συνήθειες.

Ερωτηση:
Αν θέλετε έναν tribal ηλιο τατουάζ, αλλά όλα αυτά που βλέπετε είναι ήδη πολυ μοντέρνα ή δημοφιλείς και θέλετε κατι πρωτότυπο, θα χρειαστειτε καποιον πολυ καλο δεξιοτεχνη και με εμπειρια στα tribal τατουαζ, ο οποιος να μπορει να εχει προσβαση σε μεγαλη clip art συλλογη τατουαζ αυτου τυο ειδους. Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει?

Απαντηση:
Υπάρχουν απειρες ιστοσελιδες στο ιντερνετ που προσφέρουν δωρεάν clip art και βέβαια υπάρχουν πολλά τατουάζ καταστήματα και διάφορες μορφές τέχνης. Δεν συνιστάται να πατε σε ένα τατουάζ site και πάρτε κάποιου άλλου το τατουάζ, αυτα ειναι πολύ προσωπικά και δεν πρεπει να αντιγραφονται... αλλά αν περιηγηθείτε μέσα από το κλιπ τέχνης και γκαλερί, μπορείτε να βρείτε το σχεδιο που παντα αναζητουσατε. Μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε βιβλιοθήκες στο δίκτυο. Η προσπάθεια για την αναζήτηση ήλιων tribals, ειναι μερος της τέχνης και κάτι που περνά μέσα από τις σκέψεις σας.

Τεχνικες Τατουαζ

Η τεχνική με την οποία τα χρωματα μεταφερονται κάτω από το δέρμα δεν έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Υπάρχουν, ωστόσο, ανάλογα με την κατάσταση της ανάπτυξης και το βαθμό της εφευρετικότητας, μεγάλες διαφορές στην ποιότητα. Και τότε υπαρχει η πτυχη της επιδεξιοτητας: την εφαρμογή της χρωστικης στο σωστό ποσό της. Την σωστή διείσδυση, οχι πολύ βαθιά και χωρίς να αφήνει σημάδια ή βλάβη στους μυς. Ακόμη και οι πρακτικές των πρωτόγονων πολιτισμών συνεπάγονται τη διάτρηση - μια τεχνική που χρησιμοποιείται μερικές φορές με τατουαζ Μαορί προσώπου - που έχουν αναπτύξει εκπληκτικες τεχνικές τατουαζ.


Στην περίπτωση των άλλων τεχνικών, το δέρμα χωρίζεται σε περιοχές με μια σειρά περικοπών premliminary. Οι περιοχές αυτές είναι στη συνέχεια γεμίζονται με στοιχεία όπως σαύρες ή απλές μορφές, όπως τα διαμάντια, κύκλοι και αστέρια. Μια άλλη, λιγότερο ακριβή τεχνική περιλαμβάνει την κατάρτιση των καμπύλες γραμμές και με μια απότομη πέτρα. Η τεχνική αυτή, η οποία επιτρέπει πολύπλοκες tatoos μεγάλες σειρές με τελείες, σπειροειδή ή άλλες μορφές, χρησιμοποιήθηκε από τους λαούς της Ευρώπης από τα αρχαία χρόνια και εξακολουθεί να απασχολείται σήμερα με την Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής. Η τεχνική, όμως, δεν απασχολούν μαύρη ή σκιασμένες περιοχές με μεγαλύτερο μέγεθος. Είναι, φυσικά, μια πολύ καλή τεχνική ο tatooing γραφής, που γνωρίζουμε σε όλη την Ινδοκίνα. Υπάρχουν άνθρωποι χρησιμοποιούν τη λεγόμενη σμίλη με το ένα χέρι και σφυριά για τη λαβή σε γρήγορη διαδοχή με έναν τύπο που πραγματοποιήθηκε στο ξύλινο σφυρί την άλλη πλευρά. Τα σημεία είναι έτσι οδηγείται μέσω του δέρματος, η οποία έχει εκδοθεί από το στενό βοηθών.

Μια άλλη τεχνική είναι πολύπλοκα εγχειρίδιο την ιαπωνική μέθοδο. Στην περίπτωση των λεγόμενων bokashi τεχνική, είκοσι επτά βελόνες είναι ικανή να δημιουργήσει τις πιο όμορφες αποχρώσεις του γκρι του κόσμου, οι οποίες από το μαύρο να άχρωμο σε μία ομαλή μετάβαση. Από την ανακάλυψη του ηλεκτρικού tatooing μηχανή, ωστόσο, την ιαπωνική τεχνική εγχειριδίου είναι πλέον χρησιμοποιούνται μόνο από έμπειρους καλλιτέχνες τατουάζ φυλακή.