Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Τεχνικες Τατουαζ

Η τεχνική με την οποία τα χρωματα μεταφερονται κάτω από το δέρμα δεν έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Υπάρχουν, ωστόσο, ανάλογα με την κατάσταση της ανάπτυξης και το βαθμό της εφευρετικότητας, μεγάλες διαφορές στην ποιότητα. Και τότε υπαρχει η πτυχη της επιδεξιοτητας: την εφαρμογή της χρωστικης στο σωστό ποσό της. Την σωστή διείσδυση, οχι πολύ βαθιά και χωρίς να αφήνει σημάδια ή βλάβη στους μυς. Ακόμη και οι πρακτικές των πρωτόγονων πολιτισμών συνεπάγονται τη διάτρηση - μια τεχνική που χρησιμοποιείται μερικές φορές με τατουαζ Μαορί προσώπου - που έχουν αναπτύξει εκπληκτικες τεχνικές τατουαζ.


Στην περίπτωση των άλλων τεχνικών, το δέρμα χωρίζεται σε περιοχές με μια σειρά περικοπών premliminary. Οι περιοχές αυτές είναι στη συνέχεια γεμίζονται με στοιχεία όπως σαύρες ή απλές μορφές, όπως τα διαμάντια, κύκλοι και αστέρια. Μια άλλη, λιγότερο ακριβή τεχνική περιλαμβάνει την κατάρτιση των καμπύλες γραμμές και με μια απότομη πέτρα. Η τεχνική αυτή, η οποία επιτρέπει πολύπλοκες tatoos μεγάλες σειρές με τελείες, σπειροειδή ή άλλες μορφές, χρησιμοποιήθηκε από τους λαούς της Ευρώπης από τα αρχαία χρόνια και εξακολουθεί να απασχολείται σήμερα με την Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής. Η τεχνική, όμως, δεν απασχολούν μαύρη ή σκιασμένες περιοχές με μεγαλύτερο μέγεθος. Είναι, φυσικά, μια πολύ καλή τεχνική ο tatooing γραφής, που γνωρίζουμε σε όλη την Ινδοκίνα. Υπάρχουν άνθρωποι χρησιμοποιούν τη λεγόμενη σμίλη με το ένα χέρι και σφυριά για τη λαβή σε γρήγορη διαδοχή με έναν τύπο που πραγματοποιήθηκε στο ξύλινο σφυρί την άλλη πλευρά. Τα σημεία είναι έτσι οδηγείται μέσω του δέρματος, η οποία έχει εκδοθεί από το στενό βοηθών.

Μια άλλη τεχνική είναι πολύπλοκα εγχειρίδιο την ιαπωνική μέθοδο. Στην περίπτωση των λεγόμενων bokashi τεχνική, είκοσι επτά βελόνες είναι ικανή να δημιουργήσει τις πιο όμορφες αποχρώσεις του γκρι του κόσμου, οι οποίες από το μαύρο να άχρωμο σε μία ομαλή μετάβαση. Από την ανακάλυψη του ηλεκτρικού tatooing μηχανή, ωστόσο, την ιαπωνική τεχνική εγχειριδίου είναι πλέον χρησιμοποιούνται μόνο από έμπειρους καλλιτέχνες τατουάζ φυλακή.

1 σχόλιο:

  1. δν εχει βγει μια νεα τεχνικη η οποια ειναι περιπου σδαν χεννα και τ τατουαζ κραταει οσω χρονικο διαστειμα 8ελισει αυτοσ π 8α τ κανει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή