Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Χρωματιστα Τατουαζ

Για εναν καλλιτεχνη το να εφαρμόσει ένα πραγματικά όμορφο έργο τέχνης, μια ακλόνητη γνώση του χρώματος και σκίαση είναι ζωτικής σημασίας για το εμπόριο. Πώς μπορούμε να αναμένουμε μια εξαιρετική τατουάζ από κάποιον που δεν γνωρίζει τις βασικές λειτουργίες ενός χρώματος τροχό; Εσφαλμένη χρήση χρωστικών μπορεί να μετατρέψει αυτό που ήταν ένα καλό σχέδιο, σε κάτι πολύ ασχημο για το μάτι.

Το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η σκιαγράφηση της ζωής, η σκίαση. Διαφορετικοί καλλιτέχνες χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνικές και βελόνα συνδυασμούς για την επίτευξη αυτού.

Το μαύρο χρώμα είναι, στην πραγματικότητα, η απουσία όλων των χρωμάτων, και στην αντίθετη άκρη της κλίμακας, έχουμε λευκό, που είναι η παρουσία όλων των χρωμάτων. Αναμικτικές ασπρόμαυρο μαζί μορφές γκρι, και εκπροσωπείται από μια κλίμακα για τον καθορισμό τιμής.

Τα χρώματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, οι οποίες από κοινού, από όλα τα χρώματα σε χρώμα τροχό. Πρωτογενές χρώματα κόκκινο, κίτρινο και μπλε, και δεν μπορεί να αναμιγνύεται από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Δευτερεύοντα χρώματα δημιουργούνται από την ανάμειξη δύο βασικά χρώματα σε συνδυασμό με αποτέλεσμα πορτοκαλί (κόκκινο και κίτρινο), πράσινο (μπλε και κίτρινο), και βιολετί (κόκκινο και μπλε). Τέλος, έχουμε την τριτοβάθμια (ενδιάμεση) χρώματα, ένα κύριο και ένα χρώμα δευτεροβάθμιας αναμειχθεί.

Μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο στον καθορισμό του χρώματος από τη διάθεση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας χρώματα σε κατηγορίες γνωστή ως επιθετική και receding χρώματα. Επιθετικό ή ζεστά χρώματα είναι τα κόκκινα, τα πορτοκάλια, και κίτρινες. Receding ή δροσερά χρώματα είναι τα χόρτα, μπλουζ, και Ιώδεις.

Η σωστή χρήση των χρωμάτων είναι πολύ σημαντική στη δημιουργία και believability βάθος σε ένα τατουάζ, και βασικοί ορισμοί καθιστούν ευνόητη.

Hue - άλλο ένα όνομα για το χρώμα.
Απόχρωση - καμία συγκεκριμένη προσθήκη χρώματος λευκού.
Τονική - καμία συγκεκριμένη προσθήκη χρώματος γκρι.
Shade - καμία συγκεκριμένη προσθήκη χρώματος μαύρου.
Βασικά χρώμα - το κυρίαρχο χρώμα σε χρώμα καθεστώτος ή μείγμα.
Μονο χρωματικές - χρησιμοποιώντας κάθε απόχρωση, απόχρωση, ήχο ή ενός χρώματος.
Ανάλογη - χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε αποχρώσεις, αποχρώσεις, ή ήχων, των χρωμάτων που είναι σε ενενήντα βαθμού γωνίες για ένα χρώμα τροχό.
Αχρωματικός - ένα άχρωμο καθεστώς μόνο με μαύρους, grays, και οι λευκοί.
Complimentary αρμονία - συνδυάζοντας απόχρωση, απόχρωση, ή του ενός τόνου και του χρώματος που διέρχονται πάνω για να επιλέξετε το αντίθετο χρώμα. παράδειγμα είναι το κόκκινο και το πράσινο.
Split συγχαρητήρια - επιλέγοντας ένα χρώμα και τη χρήση του χρώματος σε κάθε πλευρά του κομπλιμέντο, όπως το μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο-πορτοκαλί.
Diad - χρησιμοποιώντας δύο χρώματα που είναι δύο χρώματα, εκτός για το χρώμα τροχό (κόκκινο και πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο, μπλε-πράσινο και μπλε-βιολετί, κ.λπ.).
Τριάδα - χρωμάτων που έχει τρία χρώματα ισαπέχουν η μία από την άλλη. ένα τέλειο παράδειγμα είναι τα τρία βασικά χρώματα.
Τετράς - σε αντίθεση από τέσσερα ή περισσότερα χρώματα σε χρώμα τροχό.
Φως παίζει σημαντικό ρόλο, όπως υποτονικής βράδυ ή κεριών δημιουργεί στρεβλώσεις του χρώματος, και υπό αυτές τις συνθήκες, χρειάζονται περισσότερο φως χρώματα ένταση, και σκούρα χρώματα, λιγότερο. Παράλληλα, η απόσταση προκαλεί ψυχθεί σε μαύρο χρώμα, και το χρώμα του αναπτήρα αξίες θα πρέπει να προσληφθεί για μεγαλύτερη έμφαση.

1 σχόλιο:

  1. να ρωτησω κατι?τι επιπτωσεις εχει?κανει να δωσουμε αιμα αν κανουμε ταττουαζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή