Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Σβισιμο Τατουαζ - Αφαιρεση Tatoo

Τι γίνεται αν έχετε ένα τατουάζ που πραγματικά δεν το θελετε πια?

Τα τατουαζ μπορουν να απομακρυνθουν, αλλά οι διαδικασίες είναι ακριβες και δεν παράγουν πάντα πολύ καλά αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές διαδικασίες για να διαλέξετε. Κάθε διαδικασία λειτουργεί καλύτερα σε διαφορετικες συνθήκες (ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του τατουάζ, για παράδειγμα). Εάν σκέφτεστε να αφαιρεσετε το τατουάζ σας, κάνετε κάποια έρευνα. Ενας πλαστικος χειρουργός ή δερματολόγος θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν.

Μέθοδοι αφαίρεσης τατουάζ περιλαμβάνουν:

Χειρουργική αφαίρεση - όταν εισαγάγετε μια μεμβρανη κατω απο το δέρμα σας και υστερα αφαιρειτε η πανω επιφανεια του τατουάζ.

Dermabrasion - όπου οι γιατροί αφαιρουν μακριά το τατουάζ σας.

Salabrasion - οι οποίες απορροφούν το τατουάζ σε διαλυμα αλάτος για να απορροφησουν το μελάνι. Αυτό μπορεί να αφησει κάποιο αποχρωματισμό.

Γρατζουνιά - με τον οποίο χρησιμοποιούν ένα οξύ που αφερει το τατουάζ, αλλά αφήνει μια ουλή.

Laser Χειρουργική - όπου το λέιζερ χρησιμοποιείται για να καει το μελάνι. Αυτή είναι ίσως η πιο αποτελεσματική μέθοδος, αλλά ακόμη και αυτή η μέθοδος μπορεί να αφήνει κάποια ουλη ή αποχρωματισμό.

Όλες αυτές οι μέθοδοι μπορεί να είναι καπως οδυνηρες.

Αν έχετε ένα τατουάζ που θέλετε να σβησεται ή να αφαιρεσεται, υπαρχει παντα η επιλογη της καλυψης του με μακιγιαζ, ειναι μια λυση που ισχυει παντα. Υπάρχουν κάποια δυνατα προϊοντα στην αγορα που έχουν ειδικα σχεδιαστεί για αυτού του είδους την δουλεια.

3 σχόλια: